JERNALDERSAUjernsau_4.jpg


Kjøtet er saftig, godt med smak av høgfjellet på Søyland. Sauen har de beste levevilkår frå fødsel til vaksen sau. Fri og rein natur, trofast tilsyn av eigar og godt lag med resten av saueflokken.
I mange av våre rettar finn du ein smak av Jernaldersauen. 

Kjøttet er saftig og smakfullt og finner vegen til mangt et middagsbord rundt juletider.

 

jernsau_2.jpg

Vi har avtale med Ålgård Hotell.  Restauranten der bruker vårt pinnekjøtt i julebordsesongen og har høstet godord for kjøttet de serverer.


Vi kan tilby:

LETTSALTA LAMMELÅR


PINNEKJØTT


FENALÅR

jernsau_3.jpg


FÅREPØLSE

SØYA SNABB  med ramsløk fra Gjesdal


Denne gamle norske rasen er en dyktig landskapspleier og er derfor svært nyttig for oss som ønsker å oppretthalde et åpent kulturlandskap. Den er flink til å nyttigjere seg av vilt grass/urter, noko som igjen gjer saftig og velsmakande kjøtt.


 

Søya byr også på egenprodusert honning og spennande gardsmat- produkter i fra heile landet. 


Ta kontakt for bestilling av kjøtt.



3 Jernalderværer.jpg